Автор: Юрій Закускін

Спочатку розповім трохи про себе.

Я мешкаю в м. Оріхові Запорізької області. В університеті навчаюся заочно.

Закінчив з відзнакою школу, а також Оріхівський сільськогосподарський технікум, отримав спеціальність механізатора. Маю посвідчення водія А, В, С, а також посвідчення тракториста-машиніста і комбайнера (керую всіма зазначеними видами транспорту), посвідчення слюсаря-ремонтника, токаря, зварювальника, коваля. Впевнений користувач ПК. Добре розуміюсь в радіотехніці та іншій техніці. Готовий навчатися й іншим спеціальностям. У вільний час займаюся бджільництвом.

Захоплююся винахідництвом. На сьогоднішній день отримав патенти в різних галузях: військова промисловість (нова автоматична зброя), автомобілебудування (новий вид зимових шин), кораблебудування (двигун для підводних човнів), приладобудування, сільське господарство, легка промисловість (новий вид безпечного взуття), гірська промисловість (відбійний молоток) і т. і. (ПУ№39261, ПУ№39260, ПУ№39259, ПУ№38787, ПУ№42158, ПУ№42811 та ін.). Друкуюся у науково-виробничих журналах.

За свої розробки відзначений 3 золотими, 1 срібною та 3 бронзовими медалями з відповідними дипломами на міжнародному салоні по винаходам та інноваціям «Новий час 2009». Переможець багатьох регіональних та обласних творчих конкурсів.

У 2009 році прийнятий до Союзу обдарованої молоді України, відзначений Почесною грамотою цієї організації «За примноження Добра на Землі».

Всі свої радикальні розробки та ідеї, які не сприймаються іншими, я нотую в записники, до яких час від часу повертаюсь і все переосмислюю. Я по життю великий оптиміст. Постійно навчаюся і самовдосконалююсь.

Моїм гаслом по життю є вислів Роберта Бернса: «Настанет день и час пробьёт, когда уму и чести на всей земле придёт черёд стоять на первом месте».

Оставить комментарий

Вы должны войти чтобы оставить комментарий.